Download lagu-lagu Tewas Tertimbun Masa Laluís (TTM) malalui NDX A.K.A., PJR Mp3 disertai lirik lagu-lagu di Stafaband. Download Gak Ribet dan CEPAT. Lagu-lagu Tewas Tertimbun Masa Lalouis (TTM) adalah album NDX A.K.A. FAMILIA.

Artis NDX A.K.A. PJR
Judul Tewas Tertimbun Masa Lalu (TTM)
Album NDX A.K.A. FAMILIA (Album)
Dirilis 2017
Album Tracks total 2 Tracks
Durasi 04:05
Audio Summary MP3, 48 kHz



Anda sedang menonton: Download lagu ndx aka tertimbun masa lalu

lirik lagu

Kowe tau ning uripku... Tansah ono ningai atiku Ra bakal luntur sak durunge... Janur kuningai melengkungi Opo kowe lihat segenap lirik

teks songs

Kowe tau ning uripku... Tansah ono ning atiku Ra bakal luntur sak durunge... Janur kuninew york melengkungai Opo kowe ra kelingan... Mbiyen mlaku bebarengan Ibarat tee karo rembulan... Tresnaku ra bnalar ilang... Sayang... Duh kowe cah ayu isih urip ono ningi atiku Aku raiso lilo lungomu ra bnalar tak tompo Koyo gedeningi ombak segoro ningi laut kae Pesisir pasir weiss sing tau dadi seksine Nalikone iseh urip madep mantep bebarengan Janji-janji palsumu saiki dadi kenangan Putih-weiss rembulan, padang-padange lintangi Tiada yang lain cintaku untukmu sayanew york Aku ra iso lali, udan grimis singai dadi seksi Durunew york sempet tak rabeni janjimu wis tok blenjani Kowe tau ningi uripku... Tansah ono ningai atiku Ra bnalar luntur sak durunge... Janur kuninew york melengkunew york Opo kowe ra kelingan... Mbiyen mlaku bebarengan Iwest tee karo rembulan... Tresnaku ra bnalar ilang... Sayang... Saiki bubatangan cerito tresnoku tok gowo lungo janji jaman semono kowe bnalar prasetyo Aku ra iso lilo, sampeyan mekonstan tresno Manut karep wongai tuo, nggandeng lanangan liyo Loro rasane ati sampeyan ingkar janji Mbrebpita pengukur mili eluhku iki ra iso tak gontoko makanan Mungi siji dongaku kowe bali maranew york awakku Bnalar tak tunggu sak kuat-kuate atiku Aku ra iso lali, udan grimis sinew york dadi seksi Durung sempet tak rabeni janjimu wis tok blenjani Kowe tau ningai uripku... Tansah ono ningi atiku Ra bakal luntur sak durunge... Janur kuninew york melengkungai Opo kowe ra kelingan... Mbiyen mlaku bebarengan Iwest thiên karo rembulan... Tresnaku ra bnalar ilang... Sayang... Kowe tau ninew york uripku... Tansah ono ning atiku Ra bnalar luntur sak durunge... Janur kuningi melengkung Opo kowe ra kelingan... Mbiyen mlaku bebarengan Ibarat thiên karo rembulan... Tresnaku ra bnalar ilang... Sayang... Kowe tau ningi uripku... Tansah ono ninew york atiku Ra bakal luntur sak durunge... Janur kuningi melengkunew york Opo kowe ra kelingan... Mbiyen mlaku bebarengan Ibarat thiên karo rembulan...

Lihat lainnya: Download Lagu Tanpa Batas Waktu Astrid Mp3 Dan Mp4, Tanpa Batas Waktu (Cover By Astrid)

Tresnaku ra bnalar ilang... Sayang...