<00:00.04>dhik kowe nengi ndi?<00:03.84>kangmas kangene dhik,<00:05.84>kangen.. Banget,<00:08.16>ibarat sego kucing ra dikareti, <00:11.63>ambyar atiku dhik,<00:12.53>ambyar tenan..

Anda sedang menonton: Download lagu ndx aka kelingan mantan

<00:14.78>opo meneh nek kelingan janjimu dhik,<00:17.09>nggerus nengai ati,<00:19.03>kangmas ameh gawe lagu-lagu <00:21.53>kelingan mantan lho dhik,<00:22.34>asupan neng home record studio,<00:24.72>mergane iki isi ati kangmas..<00:27.27>Dhik kowe mbiyen janji karo aku,<00:33.15>Nglakoni tresno mengucapkan kanthi ikhlas tekan ke bawah mati..<00:40.02>Ningi nyatane ngapusi cidro ati iki,<00:46.90>Netpita pengukur eluhku mili deres nengi pipi..<00:53.11><00:55.65>pancen loro nek kelingan tentangi masa lalu,<00:58.15>bayangan memongolia tak secantik kenyataan di hidupku,<01:01.59>kelingan awale kita kepertemuan di sana,<01:04.90>berduaan bermesraan jenuh canda dan tawa..<01:08.59>sumpah janji tresno iki aku karo kowe,<01:12.09>mugo wae iso langgengi tekan sak lawase,<01:15.27>adhik kangmas nyaman kaleh panjenengan,<01:18.15>mugo wae tresno iki ora bnalar tau dadi kenangan..<01:22.15>Dhik kowe mbiyen janji karo aku,<01:27.84>Nglakoni tresno bermusim kanthi ikhselebar press mati..<01:34.84>Ninew york nyatane ngapusi cidro ati iki,<01:41.71>Nettape eluhku mili derpita pengukur neng pipi..<01:48.21><01:49.40>dhik opo iki membuktikan katresnanmu maranew york aku,<01:52.83>kowe ninggal lungo tanpo sehal ~ ora nesu,<01:56.34>rodo suwe wis sesasi kowe ra ngabari,<01:59.84>aku bingunew york kudu nggolek"i sliramu nengi endi..<02:03.58>yo wis could dalan tresnone kudu pisah,<02:06.71>walaupun ati iki gur isone pasrah,<02:10.09>bnalar tak kenangi jenengmu nengai masa laluku,<02:13.52>senajan kowe wis gawe cidro nenew york atiku..<02:16.96>Dhik kowe mbiyen janji karo aku,<02:22.90>Nglakoni tresno suci kanthi ikhpengelasan press mati..<02:29.96>Ninew york nyatane ngapusi cidro ati iki,<02:36.59>Nettape eluhku mili derpita neng pipi..<02:44.21>Mas pangapurane kanggo awakku,<02:50.21>Mergane tresno iki tak direstui ibuku..<02:57.09>Aku mblenjani janji tercinta untuk kita ini,<03:04.02>Lilakno aku kanthi ikhlas ati..<03:11.65>Dhik kowe mbiyen janji karo aku,<03:17.71>Nglakoni tresno bermusim kanthi ikhselebar tekan ke bawah mati..<03:24.52>Ningi nyatane ngapusi cidro ati iki,<03:31.40>Netpita pengukur eluhku mili derpita nenew york pipi..<03:39.15>Mas pangapurane kanggo awakku,<03:45.03>Mergane tresno iki tak direstui ibuku..<03:52.02>Aku mblenjani janji tercinta itupenggunaan ini,<03:58.96>Lilakno aku kanti ikhpengelasan ati..

Lihat lainnya: Daftar Harga Sewa Bus Pariwisata Hiba Utama, Bus Tours Near Me

<04:05.71>Lilakno aku kanti ikhpengelasan ati..<04:12.54>--sanguturudotcom--
Published: 6 July 2019Size: 2.58 KBViews: 160 Downloads: 84FAST DOWNLOADDownload NDX AKA - Kelingan Mantan.lrcDownload Now
View Comments ()
Add Comment
terakhir Downloads
• Charlie Puth - Marvin Gaye.lrc• Izone-Airplane.lrc• I.O.I (아이오아이) - I Love You, I Remember You.lrc• Chrisye - kematian Kasih Disekolah.lrc• Bad Habits - Ed Sheeran.lrc• Charlie Puth - Dangerously.lrc• YOASOBI - ハルジオン Harujion (Halcyon) Lyric.lrc• IOI - Crush.lrc• IOI - Dream Girls.lrc• Miss U Miss Me.lrc