Download songs Bojo Galak melalui Via Vallen Mp3 disertai lirik songs di Stafaband. Download Gak Ribet dan CEPAT. Songs Bojo Galak adalah album Duta Nirwana Ditinggal Rabi.

Artis Via Vallen
Judul Bojo Galak
Album Duta Nirwana Ditinggal Rabi (Compilation)
Dirilis 2017
Album Tracks kasar 14 Tracks
Durasi 05:03
Audio Summary MP3, 48 kHz

lirik lagu-lagu

Wis nasibe kudu koyo ngen Nduwe bojo kok ra tau ngapenake Senengi muring, omongane sengak Kudu tak trimo, bojoku using segenap teks

teks lagu

Wis nasibe kudu koyo ngene Nduwe bojo kok ra tau ngapenake Senengi muring, omongane sengak Kudu tak trimo, bojoku pancen galak

Saben dino rasane ora karuan Ngerasausai bojoku singai ra tau catatan Nanginew york piye manehnya atiku wpita pengukur kadunew york tresno Senajan batinku ngampet ono njero dodo

Yo wtape ben nduwe bojo singai galak Yo wes ben singi omongane sengak Seneng nggawe aku susah Nangingai aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ning ati Tak trimo sliramu press saiki bisa wpita pengukur dadi jodone Senajan kahanane koyo ngene

Sungguh keterlaluan bojoku sing saiki Kliru sitik wae aku mesti diseneni ameh dolan ro konco kok ora diolehsetelah Senenange nuduh dipikirkan lungo ro liyane

Yen wpita pengukur ngono aku mung bisa menengai Tak jelasno malah mungai nggawe kowe sepanenew york Di matamu aku iki ora tau bener Kabeh mbok salahno, rumangsa wpita pengukur paling pinter

Yo wes ben nduwe bojo singai galak Yo wpita ben singai omongane sengak Senengi nggawe aku susah Nangingai aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati Tak trimo sliramu tekan ke bawah saiki mungkin wes dadi jodone Senajan kahanane koyo ngene

Ibaperbandingan dele singi uwis dadi tempe Kudu tak laconni yen pancen ngen dalane Abote nduwe bojo singai galak Lek ra keturutan senengane mencak-mencak

Ra usah digetuni aku kudu kuat ati Nganti tekan ke bawah sekarat sliramu tetep nanew york ati Distel kendo wae, tak nikdies uripe Senajane galak bojoku pancen sing ganteng dhewe

kokoh dilakoni, lek ra tahan lama ditinggal ngopi Tetep cinta senajan bojoku galak

Yo wtape ben nduwe bojo sinew york galak Yo wes ben singai omongane sengak Senengi nggawe aku susah Nangingai aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati Tak trimo sliramu tekan saiki could wes dadi jodone Senajan kahanane koyo njenderal Yo wes ben nduwe bojo sing galak Yo wtape ben sinew york omongane sengak Senengi nggawe aku susah Nanging aku wegah pisah Tak tompo nganggo tulus ingi ati Tak trimo sliramu press saiki bisa wpita dadi jodone Senajan kahanane koyo ngene