Artikel gregljohnson.comntoh Soal Bahasa Inggris Kepengelasan 4/ IBI , SD/MI, PG dan Essay, diatas tahun 2020-2021/ semeerste 1/2, maksimum kunci jawaban, pelajaran Bahasa Inggris.




Anda sedang menonton: Download buku plbj kelas 4 penerbit erlangga

Bahasa Inggris ,,, adalah deviasi satu mata pelajaran koknya yangai mempelajari bahasa asinew york dan dapat juga digunakan buat bahasa seaku -hari, untuk anak didik di keselebar seklatihan mendasar 1, 2, 3 hingga 6. Dan kita di gregljohnson.gregljohnson.comm memberidimodernkan gregljohnson.comntoh soal bahasa Inggris di kelas 1, 2 hingga 6 seksebuah latihan dasar dan MI.

berpengalaman Juga: Soal IPS Keselebar 12


*

gregljohnson.comntoh Soal opsi Ganda:

I. Kerjakanlah soal under ini!

berpengalaman Juga: Soal Bahasa Inggris Kepengelasan 1

1. Crambut eating goats …. A. Bone b. Fish c. Rice d. Grass

Answer: d

2… hot. A. Tomato b. Chili c. Onion d. Garlic

Answer: d

3. Sugar is …. A. Sweet b. The heat c. Acid d. Salty

Answer: a

4. …. Is the first month. A. February b. March c. Januari d. April

Answer: c

5. …. Is the terakhir month. A. September b. December c. November d. October

Answer: b

6. Orange is … A. Hot b. Acid c. Bitter d. Salty

Answer: b

7. Eat rabbits …. A. Carrots b. Fish c. Bone d. A bird


Answer: a

8. It is an animal. He has a large tubuh Long and gray nose. This is … A. An elephant b. Lion c. Harimau d. Giraffe

Answer: a

9. Dian: “Is this your book?” Sari: Yes, … A. That b. Not like that c. No d. Is that

Answer: a

10. Indera kicks the nol with … A. Eypita b. The kaki c. Nose d. Finger

Answer: b

11. A farmer plantingai … A. A glass b. Plate c. Bowl d. The tree

Answer: d

12. I lisetelah … (apple) A. An apple b. Durian c. Mango d. Banana

Answer: a

13.… is my favorite fruit. (Watermelon) A. Banana b. An Apple c. Watermelon d. Duku

Answer: c

14. I have a pet. This is … A. An elephant b. Lion c. Giraffe d. The cat

Answer: d

15. Sinta: “Do you lisetelah meatballs?” Santi: “Yes, ….”. A. Not me b. She melakukan not c. I do d. You did it

Answer: c

16. Today is Tuesday. Tomorrow will be … A. Thursday b. Wednesday c. Friday d. Saturday

Answer: b




Lihat lainnya: Cpns Kementerian Agraria Dan Tata Ruang/Badan Pertanahan Nasional

17. Sebelum Saturday is …. A. Friday b. Minggu c. Monday d. Tuesday

Answer: a

18. Today is Sunday. Yesterday … A. Saturday b. Friday c. Thursday d. Wednesday

Answer: a

19. Tdi sini are … weekdays. A. Tahun b. Six c. Seven d. Eight

Answer: c

20. Tdi sini are … months of the year. A. Nine b. Ten c. Sebelas d. Twelve

Answer: d

21. Before August was …. A. April b. Maybe c. June d. July

Answer: d

22. After March is …. A. January b. April c. September d. October

Answer: b

23.… can fly. A. Lion b. Bird c. Fish d. Horse

Answer: b

24. Fish can …. Swimming b. To fly c. Replace d. Run

Answer: a

25. That’s an animal. Longi neck. This is … A. An elephant b. Lion c. Giraffe d. Tiger

Answer: c

26. A dog eats …. A. Fish b. Grass c. Rice d. Bone

Answer: d

27. Yuli is your daughter. Dicky is your son. You are you …. A. Mother b. Father c. Grandmother d. Children

Answer: d

28. My mother teachpita in class. She is …. A. The teacher b. Nurse c. Doctor d. Pilot

Answer: a

29. Rina is now learninew york English. She is …. A. Students b. Gardener c. Carpenter d. Sailor

Answer: a

30. I linanti to bermain …. (bicycle) A. Toy car b. Toy Boat c. A bicycle d. A doll

Answer: c

31. I … order now. A. Eat b. Cry c. Have a drink d. Read


Answer: d

32. My mother … in the kitchen. A. The letter b. Pouringi in c. For gregljohnson.comoraja d. Sleep

Answer: c

33. ​​Students study in … A. Kebersihan b. Class c. Office d. Canteen

Answer: b

34. I wear a bracelet … A. Milik b. Ear c. Nose d. Neck

Answer: a

35. Father and mother … A. Sister and mother b. Grandmother and student c. Brother and uncle d. Huspita and wife

Answer: d

36. I wear my hat …. A. Tangan b. Ear c. Head d. Finger

Answer: c

37. Doni is … a kite. A. To bermain b. His writinew york c. Sinew york d. Dance

Answer: a

38. .Santi plays … (guitar) A. Piano b. Drum c. Guitar d. Chess

Answer: c

39. Clients are leaders … A. Plane b. Car c. School d. Hospital

Answer: c

40. My uncle cuts grass every week. She is … A. Gardener b. The teacher c. Client d. Pilot

Answer: a

berpengalaman Juga: Soal Bahasa Inggris Kepengelasan 2

gregljohnson.comntoh Soal Essay:

1. Soramemiliki has longai hair

2. We talk by mouth

3. Tdi sini are lots of books on the table

4. We usually have dinner at 7 pm

5. Arif and fajar bermain kites

Sekian yangai bisa ~ kami sampaikan Soal Bahasa Indonesia Kepengelasan 4 ( IBI ) SD/MI, lima 2020 Semester 1 / 2 . Harapan maafkan saya yangai kalian perdebatan dapat memberimodern jasa dan bantuanhalaman untuk mendidik anak, Sekeian dan terima kasih.