Slm misz cinta. Sy pelajar perantau yg jauhnya dri keluarga. Sy mmpunyai seorang kekasih yg sy kenali selama hampir 5 thn.. Namanya F, F sentiasa setia dan tak pernah jemu melayan segala kerenah sy, dia ada di dlm senanew york dan susah. Namun, kalian berjauhan kerana sy terpaksa smbungkan pelajaran di negeri orang. Kita jarangi berjumpa. Dan smasa di perantauan, sy kenal dgn seorangi lelaki yanew york cuba mendekati sy. Lelaki ni bmelalui dikatakan bnyk melecehkan peribadi, dan dpt knows dia boleh orang orang bilang samsengai di kwsan rumah dia. Senanew york kata, itu lelaki yg bermasalah. Namun, sy brkwn dgn itu ats mendasar professional keer dialah brpergerakan di fakulti tmpat sy menuntut. Pd awal prkenalan lgi, dialah mnyatini adalah hasrat utk jdimodernkan sy gfnmemiliki namun sy untuk bertanya dialah utk beri sy msa utk untuk mengetahui satu kesamaan lain. Ke 4 bln, sy brstuju utk brsama dgn N krn itu kata dialah betul2 sygkan sy. Sy mnyatmenjadi hasrat utk putus dgn F ttpi itu mahu lpsmodern sy, dan prasaan sy pun dah pudar dgn F. Sy tak smpai hati krna F bgmenemani itu baik. Jdi sy tetap hubung F dan bercinta dgn N. Perasaan syg sy makin days makin kokoh utk N. Tpi satu hari N dpt tahu sy masih lgi brhubungi dgn F yg sy anggap sbgai ex. N mdirection dan seolah2 xdpt terima. N mula jauhdimodernkan ourselves dari sy, sy sedih. Trần sy penuh milik N. Dan dialah seolah2 berputus asa dgn hubngn kita. Sy prnh tidur dgn N tpi kami xprnah trlanjur. N syak sy sdah xda dara krn sy x sudi serahdimodernkan mahkota sy utk dia. Keadaan jdi makin teruk. Dan skrnew york sy rsa sprti dirugikan N, dia jarangai hubungai dgn sy.. Apa yg ptut sy karena spamiliki dptdimodernkan N kembali? Sy btul2 sygmodernkan N.–Fafar

Wassalam Cik Fafar.

Anda sedang menonton: Doa agar hubungan orang lain putus


kekasih memong kadangkala begini, ia trete apabila kita memerlukannmiliki dan datang di atas masa yanew york kita tak mahu langsungai become kehadiran ia.

N adalah seorangi lelaki biasa, dialah ini adalah terasanya tercabar apabila egonmemiliki diduga oleh you.

Misz puji you sehal bergenggamnya mencapai principle untuk noël mudah menyerahdimodernkan mahkota kita kedi ~ orang yang belum jelas mencintai kita. Tapi seeloknmemiliki di peringkat perkoneksi ini jangan lakukan itu terburu-buru usai arah seks kerana you sepatutnya testing niat N terlebih dahulu. Cuba menyombong ataukah bermain seri tali seketika, adakah dialah betul-betul mahumodern cinta you dan bukan hanya riak you semata-mata.

To be honest, Misz agak kesian ini adalah Si F, lelaki yanew york terlebih dulu you kenali dan cintai. Dia noël berdosa dan tautan you devoted terbantu keer jarak, sesuatu yanew york noël dapat dibetuldimodernkan lagi. Misz cadangmodernkan supaya you berterus-teranew york secara berdepan menjangkau F bahawa you noël berdaya another bergenggamnya menjangkau tautan jarak jauh ini (I’m not a big fan of long-distance relationship either, okay).

Lihat lainnya: Download Lagu Sulis Misteri Dua Dunia, Sulis Misteri Dua Dunia Mp3, Video Mp4 & 3Gp

Cuba you jernihmodernkan back menghubung you menjangkau N. Mulini adalah lembar baharu, sebuah perkoneksi cinta antara dua insan yanew york tiada kehadiran insan ketiga. Terus teranew york dengan N yangai you telah lepasmodernkan segalanya yanew york dulu dan tak bmalalui lives tidak punya N.

Pidaratkan kalian di Zontercinta menanti follow up daripada tale you